Kāpēc pie mājas stādīt pīlādzi

Gan dārzkopji, gan dažādi ezotēriķi iesaka pie mājas stādīt pīlādzi! Kāpēc tā, pastāstīsim šajā rakstā!

Pateicoties pīlādzim, jūs varat pasargāt sevi no daudzām problēmām. Tas iepriecinās jūsu dārzu un pasargās jūs no negatīvas enerģijas.

Aizsardzība pret negatīvo enerģiju

Ezotēriķi norāda, ka sievietes ir uzņēmīgāks pret negatīvo enerģiju. Pīlādža koks un tā ogas var aizsargāt un stiprināt sievišķo dzimumu. Šis koks uzņem triecienu un pasargā māju no sliktas ietekmes.

Mūsu senči to zināja un stādīja pīlādzi pie savām mājām. Tā augļus viņi izmantoja kā amuletu mājai. Tāpēc, kad parādījās pīlādžu ogas, zarus ar sārtajām ogām izkāra mājā, īpaši pie ieejas durvīm, lai mājai netuvotos slimības, ļauni gari, nevēlami un skaudīgi cilvēki un nelaimes! Pīlādžu zarus mājā turēja līdz nākamajam rudenim, kad tos nomainīja ar jauniem! Vecie, sakaltušie zari bija jāsadedzina, tādā veida sadedzinot visas pagātnes bēdas un problēmas!

Pēc pīlādžu koka var paredzēt laikapstākļus. Ja uz zariem ir daudz ogu, tas nozīmē, ka būs gara un auksta ziema. Daudz nokritušu ogu – brīdinājums par lietainu vasaru un bagātīgu ražu. Vecāka gada gājuma cilvēki stāsta, ka šīs zīmes atbilst patiesībai!

Pīlādžu ogu tinktūra

Savu pielietojumu atradīs arī pīlādžu ogu spirta tinktūra. Tā stiprina imunitāti un spēj ārstēt saaukstēšanos. Protams, ar tinktūru labāk nepārspīlēt un lietot saprātīgi. Tikai tad var izpausties tās lietderīgās īpašības.

Pīlādžu uzlējums lieliski noderēs, lai ierīvētu sāpīgās locītavas. Tas mazina saaukstēšanos, tāpēc slimības gadījumā var lietot pa vienai ēdamkarotei no rīta un vakarā. Vislabāk kopā ar karstu tēju!

Pīlādžu ogu ievārījums

Ievārījums no pīlādžu ogām nebūs garlaicīgs. Tas ir ļoti garšīgs, ar pikantu skābumu. Šis ievārījums nav salds, to var uzglabāt ilgu laiku. Turklāt pīlādžu ievārījums ir diētisks kārums. Uz 100 gramiem produkta ir tikai 50 kcal. Turklāt tas ir bagātīgs ar C vitamīnu, kas veicina veselību.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment